piątek, 9 października 2015

Kolejne autografy Laura Breszka i Sebastian Stankiewicz UWAGA ZMIANA ADRESU

Laura Breszka
Rok urodzenia 1988
Wzrost 171 cm
Waga 52 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży
 
Umiejętności Prawo jazdy B
Jazda konna

Szermierka
Pływanie
Nurkowanie
Siatkówka
Koszykówka
Snowboard
Języki obce angielski
niemiecki

 
Taniec Podstawy
Wykształcenie:

2010 - PWSFTviT w Łodzi, Wydział Aktorski
2006 - LO nr 3 im. A.Mickiewicza we Wrocławiu, klasa teatralna

Warsztaty:

Warsztaty filmowe z Janem Jakubem Kolskim
Warsztaty aktorskie z Robertem Glińskim
Warsztaty aktorsko-charakteryzatorskie z Ewą Braun
Udział w Polkowickich Spotkaniach Teatralnych (Spektakl WESELE grany z J.Gajosem

Doświadczenie zawodowe:

Teatr NOWY w Łodzi

Filmografia:

2012 - odc. 17 w JA TO MAM SZCZĘŚCIE! (rola: Sabina - kuzynka)
2011 - odc. 36 w HOTEL 52 (rola: Ulka)
2011/2012 - odc. 101, 104, 107-112 w JULIA (rola: Agnieszka)
2012 - Dyplom reżyserski PURPUROWA OPOWIEŚĆ (rola: Ania), reż.: M.Mądry
2011 - odc. 78 w LICENCJA NA WYCHOWANIE (rola: Czerwony Kapturek)
2011 - odc. 14 w WIADOMOŚCI Z DRUGIEJ RĘKI (rola: prostytutka)
2010 - NIE TEN CZŁOWIEK (Epizod - rola: Kelnerka), reż.: P.Wendorff
2004 - 2012 - PIERWSZA MIŁOŚĆ (rola: Pankówa Felicja - sąsiadka Mikołaja `Miksera` Serczyńskiego)

Etiudy szkolne PWSFTViT (ok. 20 postaci):

2009 - NIE PATRZ (Obsada aktorska)
2007 - LIFE IS LIFE (Obsada aktorska)
2007 - ANIOŁEK (Obsada aktorska)

Teatr TV:

2008 - GOLGOTA WROCŁAWSKA (Epizod - uczennica Basia), reż.: J.Komasa

Spektakle:

MISTRZ I MAŁGORZATA (Małgorzata), reż.: A.M.Marczewski (Teatr Nowy w Łodzi)
TRANSFER (Masza), reż.: N.Rakowski (Teatr Nowy w Łodzi)

Spektakle w ramach PWSFTViT:

WESELE (Maryna), reż.: J.Gajos
BLIŻEJ - CLOSER (Alice), reż.: zbiorowa
EQUUS (Hester), reż.: W.Zawodziński
IDIOTA (Nastazja Filipowa), reż.: I.Czop
MIŁOŚĆ NA KRYMIE (Tatiana Jakowlewa), reż.: J.Gajos
KTO SIĘ BOI WIRGINII WOOLF (Żabcia), reż.: J.Maciejowski
LETNICY (Kaleria), reż.: J.Machulski
ZA NASZE I WASZE WINY (Mała), reż.: J.Machulski

Reklama:

RMF FM
Telefonia PLAY

Inne:

prowadzenie studia festiwalowego dla TV ŁÓDŹ
2009 - prowadzenie Festiwalu Szkół Teatralnych

Nagrody:

Grand Prix na Międzynarodowym Festiwalu Szkół Teatralnych w Moskwie za rolę w spektaklu BLIŻEJ - CLOSER (VGIG2008)








Sebastian Stankiewicz

Ukończył Studium Animatorów Kultury we Wrocławiu i Państwową Wyższą Szkołę Teatralną im. Ludwika Solskiego w Krakowie. Zagrał w wielu serialach i teledyskach. Za sobą ma również debiut w pełnometrażowym filmie "Nie Panikuj" w reż. Bodo Koxa. Posiada ponadprzeciętne zdolności konferansjerskie i prawo jazdy kategorii B. Poza występami przed kamerą interesują go te na boisku, zwykle w roli bramkarza.


http://sebastianstankiewicz.com/biografia.php



Aktor podpisał się też na kopercie :) to miło z jego strony :)  fajnie gra w singielce :)

Podoba Wam się serial Singielka ?  Mnie bardzo :)

WAZNA INFORMACJA
PODSTANOWILAM ZMIENIC  ADRES BLOG  I NIESTETY MUSIALAM TO ZROBIC :( ,ALE TEN BLOG ZOSTAJE :)  NIE SKASUJE GO :) TYLE WYSWIETLEN DZIEKUJE :* 
Zmiana ta nastapila przez to ze  nie mogę się zalogowac przez przegladarke :(
bloga już dawno założyłam




NOWY  ADRES BLOGA  

HTTP://GRAFKI-ANULKI.BLOGSPOT.COM




3 komentarze: